Bachelorstudier i Danmark

VIA University College i Horsens

Bachelor of Architectural Technology and Construction Management eller Bygningskonstruktør. Utdannelsen gir også mulighet for inntak til masterstudium/sivilingeniørstudium (cand.scient.tech) ved Universitetet i Aalborg. Undervisningen foregår på dansk/skandinavisk eller engelsk.

Mer informasjon om bygningskonstruktørutdanningen finner du her.

Inntakskrav
Bestått 2-årig fagskoleutdanning fordypning BYGG med minimumskarakter D
(Gjelder inntak til 4. semester i 31/2-årig bachelorutdanning)

Studiestart
August og februar

Inntak
Fortløpende inntak. Søknader sendes direkte til skolen

Kea –Copenhagen School of design and technology  (Københavns Ervervsakademi)

For Byggstudenter: Bachelor of Architectural Technology and Construction Management. Utdannelsen gir også mulighet for inntak til masterstudier/siviligeniørstudier.
Undervisningen foregår på engelsk.

Inntakskrav
Bestått 2-årig fagskoleutdanning med fordypning BYGG. Individuell inntaksvurdering basert på karakterutskrift/vitnemål
(Gjelder inntak til 4. semester i 31/2-årig bachelorutdanning)

For mer informasjon om utdanningen, se: her

For Elkraft- og KEM studenter:
Elkraft- og KEM-studenter kan søke studieplass ved 11/2-årig "top-up" profesjonsbachelorstudier (PBA) bl.a. Produktudvikling og teknisk integration. Her er det flere muligheter.

For mer informasjon, se www.kea.dk