Bachelorstudier i Danmark

VIA University College i Horsens

Bachelor of Architectural Technology and Construction Management eller Bygningskonstruktør. Utdannelsen gir også mulighet for inntak til masterstudium/sivilingeniørstudium (cand.scient.tech) ved Universitetet i Aalborg. Undervisningen foregår på dansk/skandinavisk eller engelsk.

Mer informasjon om bygningskonstruktørutdanningen.

Inntakskrav

Bestått 2-årig fagskoleutdanning Bygg med minimumskarakter D.
(Gjelder inntak til 4. semester i 3 1/2-årig bachelorutdanning)

Studiestart: August og februar
Inntak: Fortløpende. Søknader sendes direkte til skolen

KEA –Copenhagen School of design and technology (Københavns Ervervsakademi)

For Byggstudenter

Bachelor of Architectural Technology and Construction Management. Utdannelsen gir også mulighet for inntak til masterstudier/siviligeniørstudier.
Undervisningen foregår på engelsk.
InntakskravBestått 2-årig fagskoleutdanning med fordypning BYGG. Individuell inntaksvurdering basert på karakterutskrift/vitnemål
(Gjelder inntak til 4. semester i 31/2-årig bachelorutdanning)

Mer informasjon om utdanningen.

For Elkraft- og KEM studenter

Elkraft- og KEM-studenter kan søke studieplass ved 1 1/2-årig "top-up" profesjonsbachelorstudier (PBA), bl.a. Produktudvikling og teknisk integration. (Her er det flere muligheter).

Mer informasjon på skolens hjemmeside - www.kea.dk