Nederlandske BIMCollab lar seg imponere over Fagskolen!

På sine sider gir programvareleverandører en beskrivelse av FOA og vårt BIM studie!

Studentrapporter er fanget opp av selskapet og presentert på nederlandsk nettside. Fagskolen blir beskrevet som en institusjon i front av utviklingen.

Studentene ved BIM-tekniker (Bygnings-Informasjons-Modellering) på FOA skulle i vår ta i bruk en ny programvare innen tverrfaglig samarbeid rundt 3D-modeller. FOA henvendte seg til nederlandske BIMCollab fra Kubus for å få en gratis studentlisens på "BCF-Manager". Motytelsen var at BIM-studentene skulle skrive korte rapporter på engelsk som beskrev arbeidet. Etter en vellyket testing og utprøving, ble BIM-studentenes rapporter sendt til Nederland der selskapet Kubus ble svært begeistret over studentenes faglige nivå. Dette resulterte i en lengre artikkel på nettsiden: "Oslo Technical College at the vanguard of BIM" (Fagskolen er ledende innen BIM).