Veien videre etter VO helse - hvor går den?

VO-elever i stort auditorium

Mange VO-elever hadde funnet veien til Kuben da ansatte på fagskolens helse- og oppvekstavdeling informerte om skolens studietilbud og hvilke muligheter de gir videre.

- Det falt noen biter på plass nå, dette var nyttig, sier Hengameh Maher (31).

Elever på Oslo VO Hengameh og Masume

Hun og klassekompis Masume Hassanzade (29) var to av de fremmøtte. Begge går andre året på Helseservice, og har valgt seg fordypning i henholdsvis helsesekretær og tannhelsesekretær siste året på VO. De er begge interessert i utdanning utover videregående og kan godt tenke seg den spisskompetansen fagskolestudier kan gi.

- Fordi muligheten er så mange, er det fint å få god informasjon, slik at utdanningsløpet blir realistisk og gjennomførbart. Det er også viktig at studiene lar seg kombinere med et ellers travelt liv, familie og barn, sier Masume. Og legger til at ordningen med deltidsstudier er midt i blinken for henne.

Lurer du på hvilke studier fagskolen tilbyr innen helse og oppvekst? Du finner mer info om de enkelte studier under menyen "Studietilbud" øverst på siden.