En av mange fornøyde studenter rett ut i jobb etter endt studie

joninge

"Tømrermester Jon Inge Tveitehaug er utplassert fra Fagskolen på Vardeprosjektet Haugenstua. Han går en ettårig utdanning for å bli BIM-tekniker. Allerede før han er ferdig med utdanningen er jobb som BIM-tekniker i boks. – Jon Inge skal være med å utvikle og implementere BIM på våre byggeplasser, forteller prosjektleder Øyvind Øveraas hos Betonmast Oslo."

For å gå bygglinjen på Fagskolen, flyttet Jon Inge fra Hallingdal til Oslo. 1. året gikk han på Sofienberg, da Kuben Yrkesarena åpnet flyttet Fagskolen hit og Jon Inge gikk 2. året på Kuben. 

– Når du har gått bygglinjen kan du bli anleggsleder, bas eller formann på byggeplassen, sier den unge mesteren, og fortsetter:
Dette skoleåret har vært tøft og det er 5. året utdanningen tilbys. Det er en 3D-modellering av bygget med alle fagfelt inkorporert. Med BIM kan vi sjekke og løse alle problemer før de dukker opp på byggeplassen. Når bygget er ferdig og du skal dokumentere, kan du gå rundt på byggeplassen med en ipad og kvalitetssikre at alt er utført som prosjektert.

Se artikkelen her:
http://ohif.no/arkiv/2015/05/12/ekspert-pa-bim/