BIM-studentene presenterer sine prosjekter for bransjen

Foto: ITBaktuelt/Per Henriksen

Til BIM Show Off er det invitert ca 200 fagfolk byggebransjen. Teamleder for BIM-tekniker, Ingolf Sundfør, mener det er viktig for bransjefolk å avsette noen timer denne dagen, særlig hvis man er ute etter unge mennesker som kan BIM. Arrangement går av stabelen for sjette gang i år.

Det er fortsatt mulig å melde seg på. Se lenke til påmelding lenger nede på siden.

BIM-studentene har korte, visuelle framføringer av spesielt aktuelle og spennende arbeider de har gjort i løpet av året. Mange firmaene rekrutterer gjerne nye medarbeidere på BIM Show Off.

- Av bedrifter som frem til nå har meldt sin ankomst er HENT AS, Betonmast AS, Vianova Systems, NTI CADcenter AS, Entreprenørforeningen - Bygg og Anlegg, BIM Partner AS, Veidekke, PoB Entreprenør, Catenda, Skanska Norge AS, Bygg21, Sweco BIMLAb, EDRMedeso, Con-Form AS, Boro Rie as, Rendra og Rejlers Norge AS, forteller Sundfør.

BIM Show Off starter klokken 10 og varer frem til 14, inkludert lunsj. Alt foregår ved Fagskolen Oslo Akershus, Kabelgata 10, 4.etasje, Økern i Oslo.

Bindende påmelding: http://goo.gl/forms/5p8X3ULyyn